dddd
 

Veel gestelde vragen

Wat doet SuperBijbaan?

Superbijbaan bemiddelt tussen scholieren die op zoek zijn naar een bijbaan of vakantiebaantje en werkgevers die op zoek zijn naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Wat zijn kosten om me aan te melden?

Voor scholieren is het aanmelden geheel gratis!

Waar kan ik mijn CV plaatsen?

Je CV kan je direct plaatsen bij je persoonlijke pagina onder het kopje CV. Je kan je CV direct kopiëren vanuit Word en dan plakken in het tekstveld. Hierdoor wordt je CV direct geplaatst op de site en kan hij direct bekeken worden door geïnteresseerde bedrijven.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, patient en nu?

Je kunt heel gemakkelijk door te klikken op “Wachtwoord vergeten” een nieuw wachtwoord aanvragen door alleen je email adres in te vullen. Je ontvangt automatisch een nieuw wachtwoord in je inbox. Zorg wel dat je deze gelijk zelf verander ander vergeet je hem de volgende keer wederom.

Waar kan ik mijn profiel wijzigen?

Je profiel kan je direct wijzigen nadat je bent ingelogd. Wanneer je bent ingelogd kom je op je persoonlijke pagina. Hier kan je direct je gegevens wijzigen en bijwerken om een zo goed mogelijke match voor je te kunnen maken.

Hoe werkt het online solliciteren?

Het online solliciteren, werkt heel eenvoudig. Wanneer je je hebt aangemeld op onze site kan je zoeken naar bijbaans en vakantiebaantjes of kijken met welke vacatures jouw profiel matcht. Wanneer je een bijbaan hebt gevonden kan je op de vacature klikken, deze bekijken en hier direct op solliciteren. Je krijgt nog een mail om te bevestigen dat je op de vacature hebt gesolliciteerd.

Hoe maak ik de meeste kans op een bijbaan?

Jouw profiel matcht met een bepaald aantal bijbaans of vakantiebaantjes. Wanneer je op deze vacatures reageert, is de kans groter dat je wordt aangenomen dan dat je op een bijbaan reageert die niet matcht met jouw profiel. Bereid je altijd goed voor wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Verdiep je in het bedrijf door te website bezoeken en lees te vacature nog een keer goed door om zeker te weten wat ze zoeken. Ook moet je goed weten, wat jij precies wilt. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan, heb jij je in ieder geval goed voorbereid.

Wordt mijn persoonsgegevens doorgegeven aan derden?

Nee, alle gegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om je te helpen aan bijbaan of vakantiebaantje.

Moet dagelijks de website bezoeken voor nieuwe vacatures?

Wanneer je je profiel en CV hebt geplaatst op de site wordt er automatisch een match gemaakt met de bijbaans en vakantiebaantjes die bij jouw profiel passen. Dan ben je meteen op de hoogte van de bijbaans die bij jouw profiel aansluiten. Omdat je natuurlijk altijd op de hoogte wilt zijn van de nieuwe vacatures wordt er tussen nieuw geplaatste vacatures en jouw profiel automatisch een match gemaakt. Mocht er een match zijn dan wordt het nieuwe bijbaan meteen naar jou toe gemaild.

Hoe schrijf ik me uit bij Superbijbaan?

Wanneer je ingelogd bent kun je aangeven niet meer op zoek te zijn naar een passend bijbanatje. Je kunt dan uitschrijven. Wat je ook kunt doen is je profiel tijdelijk deactiveren omdat je bijvoorbeeld al een bijbaan hebt gevonden. Je blijft dan wel ingeschreven en kunt heel gemakkelijk je profiel weer activeren op het moment dat je weer een bijbaan zoekt.