dddd
 

Over SuperBijbaan

Studenten

Ben jij een student en wil je wat extra bijverdienen, pharmacy sparen voor een scooter of deze zomer op vakantie met je vrienden? SuperBijbaan is dé website voor het vinden van een leuke bijbaan naast je studie! Door ons grote bestand van studenten en bedrijven, nurse hebben wij voor elke student wel een passende bijbaan.

Bedrijven

Veel bedrijven kunnen soms wel een extra paar handen gebruiken. Op SuperBijbaan staan veel studenten die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en graag wat willen bijverdienen. Onze studenten zijn dé oplossing wanneer u behoefte heeft aan flexibele extra krachten. Plaats nu uw vacature en geniet van alle voordelen van studenten!

  • Landelijk uw bijbaan vacature in beeld
  • Direct in de doelgroep van studenten
  • Binnen vijf minuten staat uw vacature online
  • Gratis advies van onze professionele recruiters
  • Online matching module met de nieuwste technologieën

SuperBijbaan is onderdeel van SuperStaff
Door een krachtige online strategie heeft SuperBijbaan inmiddels een landelijk netwerk van meer dan 50.000 studenten in de database. Dagelijks melden honderden studenten zich aan via het netwerk van vacaturesites van SuperStaff en gaan gericht op zoek naar een bijbaan. Studenten maken zelf een uitgebreid profiel aan waarin ze aangeven welke interesses zij hebben, werkervaring en natuurlijk studierichting.

SuperBijbaan is onderdeel van SuperStaff

Door een krachtige online strategie heeft SuperBijbaan inmiddels een landelijk netwerk van meer dan 50.000 studenten in de database op MBO, HBO en WO niveau. Dagelijks melden honderden studenten zich aan via het netwerk van vacaturesites van SuperStaff en gaan op zoeken gericht op zoek naar een stage of bijbaan naast hun studie. Studenten maken zelf een uitgebreid profiel aan waarin ze aangeven welke interesses zij hebben, werkervaring en natuurlijk studierichting.