dddd

Bijbaan in Dordrecht

Zoek jij een bijbaan in Dordrecht? Dan zit je goed bij SuperBijbaan! Hier vind je een overzicht van alle bijbanen in Dordrecht waar je direct op kunt solliciteren via SuperBijbaan. Reageer dus direct en scoor die leuke bijbaan vandaag nog.

Horeca toppers gezocht voor 5 en 8 oktober voor op de partyschip in Rotterdam!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Voor onze partyschip zijn wij op zoek naar leuke horeca toppers! Deze boot wordt gebruikt voor verschillende party gelegenheden. De partyboot is voorzien van diverse barfaciliteiten, een podium en loungemeubilair. Je kunt hierbij denken aan bruiloften, house of R&B feesten, gala’s of personeelsevenementen. Zodra alle gasten zijn gearriveerd gaat de boot varen en komt na afloop weer terug op de plek van vertrek. Wil jij eenmalig of juist vaker aan de slag? Het kan allemaal! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Dordrecht 

Werken als hostess op de KLM Open 2017!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Wil jij aan de slag als hostess voor een leuke opdrachtgever op de KLM Open 2017? Vind je het leuk om op een enthousiaste manier met bezoekers om te gaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Dordrecht 

Bijbaan in Dordrecht gevonden?

Je zoekt dus een bijbaan in Dordrecht? Via SuperBijbaan worden er dagelijks nieuwe bijbaantjes aangeboden waar jij op kunt reageren. Je kunt ook een profiel aanmaken voor het vinden van een bijbaan in Dordrecht en wij houden je automatisch op de hoogte van alle nieuwe bijbanen in Dordrecht.