dddd

Promotiewerk

Zoek je promotiewerk? Hier vind je een overzicht van al het promotiewerk dat SuperBijbaan op dit moment aanbiedt. Voorbeelden van promotiewerk zijn werken als demonstrateur van een nieuw product of het uitdelen van flyers of het samplen van producten bij ev

Enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor een snel groeiend bedrijf in Amsterdam!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij enthousiast en kun je dit overdragen op bezoekers? Vind jij het daarnaast leuk om een bijdrage te leveren als promotiemedewerker aan de groei van een hip en jong bedrijf in Amsterdam dat voedzame en plantaardige producten produceert? Lees dan snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam 

Kom werken met je vrienden op Rotterdam Rave Festival 2017!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Wil jij werken op een van dé zomerfestivals in Rotterdam? Vind jij het niet verkeerd om op de beats van onder andere Jeff Mills, de Sluwe Vos en Benny Rodrigues bier te tappen en frisdrank in te schenken? Ervaring is niet vereist! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Utrecht 

Aanstaande zondag 6 augustus aan de slag als hostess op de Open Dag van Ado Den Haag

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij goed in het enthousiasmeren van bezoekers en heb jij altijd een stralende lach op je gezicht? Heb jij ervaring als hostess en ben jij aanstaande zondag 6 augustus beschikbaar om te werken? Dan is dit je kans om te werken op de Open Dag van Ado Den Haag, lees dus snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag 

Hostesses gezocht voor promotiefilm in Amsterdam!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Altijd al in de spotlights willen staan en droom jij er al jaren van om een rol te hebben in een promotiefilm? Ben jij verder die representatieve hostess inclusief goede uitstraling én niet bang om in een bikini te verschijnen op de opnames? Reageer dan snel en kom op 28 september figuren met meerdere hostesses in een promotiefilm voor een groot evenementenbureau in Amsterdam!  

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam 

Promotiewerk gevonden?

Leuk promotiewerk wordt dagelijks op onze website aangemeld door verschillende promotiebureaus. Zorg dat geen promotiewerk bijbaan meer mist en meld je snel op onze website en je ontvangt al het nieuwe promotiewerk automatisch in je Inbox.