dddd

Bijbaan Hostess

Bijbaan als Hostess? Hier vind je een overzicht van alle bijbanen als Hostess. Als Hostess wordt je veelal ingezet op evenementen, beurzen en congressen om de gasten te ontvangen en begeleiden. Een hostess bijbaan is een super bijbaan als je graag met mensen werkt en van afwisseling houdt.

Horeca medewerker voor Museum Amsterdam (Museumnacht)!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Hou jij van een feestje, ben jij servicegericht en wil jij werken op een groot evenement? Vind jij het niet erg om 's nachts te werken? Kom dan werken op zaterdag 4 november 2017 tijdens Museumnacht in Amsterdam! Lees snel verder. 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam 

Exclusieve bijbaan aangeboden in het mooiste museum van Leiden!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Heb jij interesse in musea, ben je gastvrij en weet je van aanpakken? Ben je daarnaast veel beschikbaar om in de herfstvakantie te werken? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder hoe je je kunt inschrijven voor deze exclusieve bijbaan in het mooiste museum van Leiden.  

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Den Haag, Bijbaan Leiden 

Kom werken op de guestservice van een prachtig museum!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Geen zin in de horeca? Ben je klaar met promotie praatjes? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor je. Heb jij een vlotte babbel en ben je altijd vriendelijk? Lees dan snel verder.. 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Utrecht 

Uitdagende en goede betaalde catering bijbaan in Amsterdam

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Catering toppers opgelet! Wil jij aan de slag als catering medewerker op diverse locaties in Amsterdam. En ben jij twee dagen per week beschikbaar? Lees dan snel verder hoe jij deze uitdagende bijbaan kunt bemachtigen! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Zaandam 

Ideale bijbaan als host of hostess bij het Olympisch stadion in Amsterdam

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij representatief en vind jij het leuk om mensen te woord te staan? Ben jij daarnaast sociaal vaardig en heb jij de enthousiasme die ervoor zorgt dat gasten een nog betere dag krijgen? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou! Geïnteresseerd? Lees snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam 

Bijbaan als Host bij te gekke opdrachtgevers in Utrecht

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Heb jij altijd een lach op je gezicht en ben jij niet op je mondje gevallen? Vind jij het leuk om mensen te woord te staan en te helpen? Kom dan per direct werken als Host bij te gekke opdrachtgevers in de regio van Utrecht. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Utrecht 

Werken als hostess op de KLM Open 2017!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Wil jij aan de slag als hostess voor een leuke opdrachtgever op de KLM Open 2017? Vind je het leuk om op een enthousiaste manier met bezoekers om te gaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Bergen op zoom, Bijbaan Breda, Bijbaan Den Bosch, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Dordrecht, Bijbaan Hilversum, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Veenendaal 

Enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor een snel groeiend bedrijf in Amsterdam!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij enthousiast en kun je dit overdragen op bezoekers? Vind jij het daarnaast leuk om een bijdrage te leveren als promotiemedewerker aan de groei van een hip en jong bedrijf in Amsterdam dat voedzame en plantaardige producten produceert? Lees dan snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam 

Tijdelijke vacature als showroom Hostess in de buurt van Aalsmeer van 13 t/m 27 augustus

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij representatief en gastvrij? Dan hebben wij dé ideale tijdelijke vacature voor jou! Je kunt namelijk van 13 t/m 27 augustus fulltime aan de slag als showroom hostess in de buurt van Aalsmeer. Lees snel verder en reageer! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Hoofddorp 

Aanstaande zondag 6 augustus aan de slag als hostess op de Open Dag van Ado Den Haag

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij goed in het enthousiasmeren van bezoekers en heb jij altijd een stralende lach op je gezicht? Heb jij ervaring als hostess en ben jij aanstaande zondag 6 augustus beschikbaar om te werken? Dan is dit je kans om te werken op de Open Dag van Ado Den Haag, lees dus snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Delft, Bijbaan Den Haag 

Hostesses gezocht voor promotiefilm in Amsterdam!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Altijd al in de spotlights willen staan en droom jij er al jaren van om een rol te hebben in een promotiefilm? Ben jij verder die representatieve hostess inclusief goede uitstraling én niet bang om in een bikini te verschijnen op de opnames? Reageer dan snel en kom op 28 september figuren met meerdere hostesses in een promotiefilm voor een groot evenementenbureau in Amsterdam!  

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amersfoort, Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam 

Bijbaan als hostess gevonden?

Zoek jij een bijbaan als hostess? SuperBijbaan kan je ook automatisch op de hoogte houden van alle nieuwe hostess bijbanen die aangemeld worden, door simpel een profiel aan te maken. Meld je vandaag nog een scoor die leuke bijbaan als hostess direct.