dddd

Bijbaan Hostess

Bijbaan als Hostess? Hier vind je een overzicht van alle bijbanen als Hostess. Als Hostess wordt je veelal ingezet op evenementen, beurzen en congressen om de gasten te ontvangen en begeleiden. Een hostess bijbaan is een super bijbaan als je graag met mensen werkt en van afwisseling houdt.

Enthousiaste promotiemedewerkers gezocht voor een snel groeiend bedrijf in Amsterdam!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij enthousiast en kun je dit overdragen op bezoekers? Vind jij het daarnaast leuk om een bijdrage te leveren als promotiemedewerker aan de groei van een hip en jong bedrijf in Amsterdam dat voedzame en plantaardige producten produceert? Lees dan snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Haarlem, Bijbaan Hoofddorp, Bijbaan Schiphol, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Zaandam 

Kom werken tijdens de Eigen Huis beurs 2018 als Host(ess) in de Jaarbeurs Utrecht

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Ben jij een ervaren host(ess) en wil jij in een korte tijd snel geld verdienen en gastvrij met mensen omgaan? Kom je uit Amsterdam of Utrecht? Dan is dit je ideale bijbaan, lees snel verder. 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Utrecht 

Bijbaan als hostess gevonden?

Zoek jij een bijbaan als hostess? SuperBijbaan kan je ook automatisch op de hoogte houden van alle nieuwe hostess bijbanen die aangemeld worden, door simpel een profiel aan te maken. Meld je vandaag nog een scoor die leuke bijbaan als hostess direct.