dddd

Bijbaan

Bijbaan gezocht? Vind nu snel een leuke bijbaan in onderstaand overzicht die SuperBijbaan op dit moment aanbiedt en waar je direct op kunt solliciteren. Zoek je bijbaan in een bepaalde regio of plaats dan kun je zelfs heel gemakkelijk een bijbaan in jouw regio selecteren.

Kom werken op de guestservice van een prachtig museum!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Geen zin in de horeca? Ben je klaar met promotie praatjes? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor je. Heb jij een vlotte babbel en ben je altijd vriendelijk? Lees dan snel verder.. 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam, Bijbaan Utrecht 

Werken als hostess op de KLM Open 2017!

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Wil jij aan de slag als hostess voor een leuke opdrachtgever op de KLM Open 2017? Vind je het leuk om op een enthousiaste manier met bezoekers om te gaan? Lees dan snel verder! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Bergen op zoom, Bijbaan Breda, Bijbaan Den Bosch, Bijbaan Den Haag, Bijbaan Dordrecht, Bijbaan Hilversum, Bijbaan Rotterdam, Bijbaan Utrecht, Bijbaan Veenendaal 

Horeca medewerkers gezocht voor een nieuw cateringconcept in Amsterdam

Logo SuperStaff Uitzendbureau

Voor een nieuw cateringconcept in Amsterdam zijn we op zoek naar medewerkers die het leuk vinden om healthy maaltijden te bereiden. Ervaring niet vereist! 

Lees verder

SuperStaff Uitzendbureau | Regio: Bijbaan Amsterdam 

Bijbaan

Naast dit overzicht voor het vinden van een bijbaan, kun je ook in je profiel aangeven wat je precies voor bijbaan zoekt en je krijgt automatisch een overzicht van alle bijbanen per functie of een overzicht van de bijbanen die dicht bij jou in de buurt zijn door te zoeken naar een bijbaan in jouw regio.